Καλώς ήλθατε!

Σε αυτή την ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε στατιστικά στοιχεία σχετικά με τους αποφοίτους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ). Μπορείτε επίσης να βρείτε, αν είστε διδάσκων, φοιτητής, ή απόφοιτος του ΟΠΑ, αναλυτικότερες πληροφορίες για την ακαδημαϊκή και επαγγελματική πορεία των αποφοίτων μας. Για παράδειγμα, μπορείτε να δείτε σε ποια πανεπιστήμια έκαναν μεταπτυχιακό ή/και σε ποιες εταιρία εργάζονται.

Αν είστε απόφοιτος του Πανεπιστημίου μπορείτε να προσθέσετε και τις δικές πληροφορίες στη βάση, βοηθώντας έτσι τους μελλοντικούς αποφοίτους να κάνουν καλύτερες επιλογές σχετικά με τη συνέχιση της ακαδημαϊκής τους καριέρας, αλλά και το ΟΠΑ να κατανοήσει την εξέλιξη της καριέρας των φοιτητών του και πως μπορεί να τους εφοδιάσει καλύτερα για αυτήν.

Προκειμένου να εισάγετε πληροφορίες στη βάση ή να περιηγηθείτε στο τμήμα της ιστοσελίδας με τις αναλυτικότερες πληροφορίες, χρειάζεστε έναν λογαριασμό. Μπορούν να δημιουργήσουν λογαριασμό μόνο οι φοιτητές, οι απόφοιτοι και οι διδάσκοντες του ΟΠΑ.


Σύνοψη Στατιστικών Αποφοίτων

Τμήμα ΟΠΑ


Τύπος Λογαριασμού